Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal Rijeka dovela mladog stručnjaka iz Dalmacije

Rijeka dovela mladog stručnjaka iz Dalmacije

Dobro je poznato lice s naših terena

Antonio Pavlinović novi je analitičar prve momčadi Rijeke! Vijest s Rujevice je odjeknula nogometnom Dalmacijom, s obzirom da je Pavlinović dobro poznato ime, bivši napadač Solina, Dugopolja, Zmaja iz Makarske, Zmaja iz Blata, te Uskoka.

Prve korake kao analitičar je napravio u Dugopolju, za mandata trenera Borisa Pavića, s kojim je prešao u Uskok iz Klisa, gdje je Pavić i danas trener. Pavlinović je za svoj posao redom dobivao pohvale, da bi ga potom angažirala Rijeka, s kojom je jučer potpisao ugovor.

Eto, Dalmacija ne daje samo nogometne talente, već i one za stručni stožer, ovoga puta je u najviši rang iskočio mladi analitičar.

Vaša reakcija na temu