Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com RIJEKA KRŠI PRAVILA: Cijena ulaznice za Torcidu puno je veća nego za Armadu

RIJEKA KRŠI PRAVILA: Cijena ulaznice za Torcidu puno je veća nego za Armadu

Hajduk upozorio Riječane da isprave pogrešku

Na Poljud je stigao kontingent ulaznica za Torcidu po cijeni od 70 kuna. Rijeka je i službeno objavila kako će cijena ulaznice za sjevernu tribinu biti samo 20 kuna.

- Za ogled protiv Hajduka, sjeverna tribina bit će otvorena za sve navijače po cijeni po 20 kuna. Sjeverna tribina dosad je bila rezervirana za članove HNK Rijeka ili KN Armada, ali za subotnji ogled protiv Hajduka bit će dostupna za sve navijače - objavili su Riječani.

Prema pravilniku o sigurnosti na nogometnim terenima cijena ulaznice za navijače gostujuće momčadi ne smije prelaziti cijenu ulaznice usporedive kategorije po kojoj se one prodaju navijačima domaće momčadi. To bi bilo moguće jedino ako se klubovi dogovore, ali to ovdje nije slučaj, već je Hajduk upozorio Riječane da isprave pogrešku, odmah je službeno reagirao poslavši dopis.

Ponovimo još jednom i da je Armada najavila bojkot šutnjom, ali i da gostujući navijači (u ovom slučaju Torcida) na Rujevici imaju grozan tretman te susret prate doslovce iz kaveza koji je postavljen iza gola.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41418, "");
Pregledaj komentare