Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rijeka objavila demant, ali naša priča stoji

Rijeka objavila demant, ali naša priča stoji

Reagirali su s Rujevice, no ostaje ono što smo napisali

Rijeka je službeno objavila demant na naš članak. Evo što su napisali:

'HNK Rijeka ovim putem demantira sramotne natpise na Dalmatinskom portalu koji su na svojim stranicama u članku 'RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje' iznijeli tvrdnje vezane uz HNK Rijeka koje nisu potkrijepili niti jednim dokazom u navedenom tekstu.

Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske.'

Mi ćemo s naše strane dodati da svaka rečenica iz našeg teksta stoji, te da Rijeka nije iznijela niti jedan dokaz kojim bi demantirala našu tvrdnju. Činjenica je da su iz kluba dječaku rekli da deset dana ne dolazi na treninge, a što je to nego suspenzija!? A prijetnje obitelji su katastrofa. 

Vaša reakcija na temu