Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ROBERT MUDRAŽIJA: Sukob s Livajom? To je sve sport...

ROBERT MUDRAŽIJA: Sukob s Livajom? To je sve sport...

'Nisam trenirao gotovo cijeli tjedan'

Robert Mudražija junak je Lokomotive. Zabio je dva gola na Poljudu u pobjedi protiv Hajduka (2:1).

- Vrlo važna dva gola, borimo se za Europu. Mislim da smo taktički odigrali odličnu utakmicu, uz crveni karton koji nam je dosta pomogao. Kada je igrač u formi lopta ga hoće. Sve se poklopilo, rijetko se viđa da netko zabije dva gola na Poljudu - rekao je 26-godišnji veznjak 'lokosa', a potom je otkrio zanimljivu stvar.

- Nisam trenirao gotovo cijeli tjedan. Zbog udarca kojeg sam dobio i hematoma na mišiću nisam mogao stati na nogu. Do utakmice sam bio upitan, ali nema sretniji nitko od mene.

Koliko vam je isključenje Mikanovića olakšalo posao?

- To je usmjerilo utakmicu, rekao bih da je odlučilo. Bilo je na rezultatu 0:0, ali da smo bili mirniji na lopti mogli smo ranije riješiti utakmicu. 

Mogao se Hajduk vratiti u igru početkom drugog poluvremena, ali Čavlina je obranio jedanaesterac Livaji...

- Apsolutno. Čavlina je još jedan heroj. Čestitam cijeloj momčadi.

Nakon prvog gola došlo je do sukoba s Livajom. Što se dogodilo?

- To je u žaru borbe, proslaviš pogodak malo burnije. On kao kapetan naravno da mu to ne paše, rezultat je takav, ali to je sve sport.

Kakav je osjećaj igrati na Poljudu?

- Obožavam igrati na Poljudu. To su mi najdraže utakmice, posebno sam motiviran. Veliki derbi uz navijače. Gušt je igrati na takvom stadionu.

Tko će biti prvak?

- Sve je otvoreno. Svaka utakmica se ide na nož. Sezona je odlična. Do kraja će biti zanimljivo - zaključio je Mudražija.  

Vaša reakcija na temu