ROĐENDANSKA AUKCIJA 'Ajmo ljudi, prodaje se 30 komada značaka iz razdoblja vrlo uspješne Hajdukove povijesti'

ROĐENDANSKA AUKCIJA 'Ajmo ljudi, prodaje se 30 komada značaka iz razdoblja vrlo uspješne Hajdukove povijesti'

DPH Osijek je prvu akciju održao nakon što je 2016. godine potpisan ugovor između Našeg Hajduka i Tommyja

Društvo prijatelja Hajduka Osijek upravo organizira 770. aukciju, kojom prikupljaju sredstva za otkup dionica kluba u sklopu akcije 'Za sva vrimena'. Ova akcija, na kojoj se nude Hajdukove značke, zanimljiva je jer se radi o rođendanskoj aukciji. Naime, DPH Osijek je krenuo s ovom pričom prije četiri godine.

- U kolekcionarskom svijetu značke uvijek imaju visoku cijenu jer na poseban način donose vrijednost svakome navijaču, a priznajmo kod Hajdukovih simpatizera je to ipak nešto posebno. Suveniri i klupska obilježja oduvijek su imali emotivnu vrijednost, a upravo su zato ove Hajdukove značke drukčije i unikatnije. Zašto? Jer su više od običnog predmeta. Na vama je da to prepoznate, kupite ih i time donirate novac Hajduku. Čak 30 komada značaka iz razdoblja vrlo uspješne Hajdukove povijesti su pred vama. Ajmo ljudi, neka krene aukcija! - objavili su na Facebook stranici gdje se odvija licitiranje, koje će trajati do nedjelje u 20 sati.

- Prvu aukciju smo održali nakon što je na Pjaci 16. listopada 2016. potpisan važan ugovor između Našeg Hajduka i Tommyja, kojim su navijači dobili priliku postati vlasnicima 25 posto dionica kluba. Shvatili smo važnost tog trenutka, sjeli i dogovorili da možemo ovakvim akcijama dati svoj mali doprinos u borbi za veliki Hajduk. Svatko od nas je kući imao nešto čega se odrekao i donirao Društvu, a pomogli su i neki sadašnji i bivši Hajdukovi igrači – ispričali su nam iz DPH Osijek.

Na prvoj aukciji je bio dres Joška Španjića u kojemu je igrao Superkup protiv Inkera 1992. godine, a za njega je navijač izdvojio 2250 kuna. 

Rođendanska aukcija: Hajdukove značke! Rođendanska aukcija! ❤️

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(77864, "");
Pregledaj komentare