Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rudeš matematički ispao iz elitnog ranga

Rudeš matematički ispao iz elitnog ranga

'Farmaceuti' su ponovno bili preveliki zalogaj za momčad Davora Mladine

U 30. kolu SuperSport HNL-a Rudeš je na domaćem terenu poražen od Slaven Belupa 1:3. 

Momčad trenera Davora Mladine dobro je ušla u susret. Poveli su već u 15. minuti kada je poentirao Aleksa Latković

Uspješno se Rudeš držao jedno vrijeme, ali se onda ukazao Robert Murić. Krilni napadač 'farmaceuta' prvo je poentirao u 57. minuti, a zatim i u 63. za potpuni preokret.

U posljednjoj minuti susreta konačan rezultat je postavio Ante Šuto

Rudeš je poslije ovog poraza i matematički potvrdio ispadanje iz elitnog ranga hrvatskog nogometa. Klub iz zapadnog Zagreba ove je sezone eksperimentirao i s trenerima i s igračima, ali recept za osvajanje bodova nisu našli. 

Slaven Belupo je ovom pobjedom prekinuo crni niz od šest uzastopnih poraza, a pozitivni šok koji je prouzročen promjenom trenera sigurno je imao ulogu u tome. Trenutno zauzimaju osmo mjesto tablice, a u sljedećem kolu dočekuju Hajduk. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu