Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Rujevica otpada, Hrvatska će ugostiti Slovačku na drugom stadionu

Rujevica otpada, Hrvatska će ugostiti Slovačku na drugom stadionu

U našem su Savezu uvjereni da bi to trebala biti formalnost

Odlučujuća utakmica kvalifikacija za Euro između Hrvatske i Slovačke 16. studenog neće se igrati na Rujevici, već u Maksimiru

Potvrdio je to izvor iz HNS-a za Večernji list. Sve bi trebalo biti službeno kroz koji dan, kada domaćinstvo utakmice u Maksimiru odobri Uefa.

U našem su Savezu uvjereni da bi to trebala biti formalnost, jer Uefa je već imala praksu odobravati tako nešto. Slovački navijači također neće imati ništa protiv, jer umjesto 400-tinjak ulaznica koje su im bile namijenjene za Rujevicu, sada će dobiti 1500-2000 karata.

Rujevici je domaćinstvo dodijeljeno u trenucima kada se očekivalo da će Hrvatska potvrditi plasman na Euro prije posljednjeg kola, ali sada se to promijenilo, pa se zato mijenja i grad domaćin. Sve će, kako navodi Večernji, biti službeno za koji dan, a ubrzo nakon toga krenut će i prodaja karata za taj presudni maksimirski dvoboj sa Slovacima.

Vaša reakcija na temu