Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RUKOMETAŠ U BANOVINI Krstulović Opara primio Marina Šipića i glasnogovornika reprezentacije, poklonio im je zlatni pjat

RUKOMETAŠ U BANOVINI Krstulović Opara primio Marina Šipića i glasnogovornika reprezentacije, poklonio im je zlatni pjat

Bili smo jedna velika klapa, borili smo se jedan za drugoga, rekao je Šipić

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas srebrnog rukometaša Marina Šipića i glasnogovornika rukometne reprezentacije Ivicu Maraša.

- Mi smo gledajući vas na malim ekranima shvatili da ste ekipa, jer momčad je bitna, zlato ili srebro manje je bitno - kazao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Čestitajući im na tituli europskih viceprvaka izrazio je nadu da će im nakon kvalifikacijskih nadmetanja biti otvoren put za uspjeh i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Bili smo jedna velika klapa, borili smo se jedan za drugoga - rekao je mladi splitski rukometni reprezentativac Marin Šipić napomenuvši da je njemu kao i svim mladim sportašima od velikog značaja bila podrška starijih kolega koji su ih prihvatili kao sebi ravne. 

Ivica Maraš, team manager i glasnogovornik Hrvatskog rukometnog saveza, rekao je kako je ponosan na sve igrače, jer su oni stariji i iskusniji bili uzor i potpora mlađima te tako podizali njihovo samopouzdanje.

Kao uspomenu na osvojenu titulu Krstulović Opara im je uručio zlatni pjat s posvetom. 

Vaša reakcija na temu