Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RUKOMETNA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: 'Pobijedili smo i suce'!

RUKOMETNA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: 'Pobijedili smo i suce'!

'Nikada nisam vidio, niti igrao ovakvu utakmicu'

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Patrik Ćavar pozorno prati Europsko prvenstvo. Ćavar je danas u ulozi komentatora teniskih mečeva na Sportklubu, no rukomet je za njega uvijek omiljena tema.

- Nikada nisam vidio, niti igrao ovakvu utakmicu. Bilo je zbilja zahtjevno, utakmica koja se jako rijetko viđa. Naši rukometaši zaslužuju čestitke, ostvarili su fenomenalan uspjeh - rekao je Ćavar za Sportklub, a zatim se dotakao naših vratara.

- Naši su golmani bili sjajni. Posljednjih godina imali bi tu i tamo jednog vrhunskog vratara, ali da su dva na visokoj razini, to nismo dugo imali. Držali su nas na životu, Šego u prvom poluvremenu, dok je Ašanin ubio Norvežane s dva obranjena sedmerca u završnici. Uvijek sam govorio da s dobrim vratarima možemo igrati sa svima.

Dotakao se Ćavar i španjolskog sudačkog para, Lopez/Ramirez.

- Griješili su na obje strane, ali su više toga poklonili Norvežanima. Dopuštali su im duže napade, nama su vrlo brzo oduzimali lopte. Pobijedili smo i suce - zaključio je Ćavar. 

Vaša reakcija na temu