Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
S Poljuda odlazi žena koja je bila na čelu Hajduk Digitala

S Poljuda odlazi žena koja je bila na čelu Hajduk Digitala

U Hajduk je stigla u rujnu prošle godine

Nera Valentić odlazi iz Hajduka. Na Poljud je stigla u rujnu prošle godine s N1 televizije gdje je bila izvršna producentica programa. 

U Hajduku je bila na čelu Hajduk Digitala, kreirala je svakodnevni sadržaj, a imala je i važnu ulogu prilikom pokretanja Hajdučkih vijesti.  No, očito nije uspjela do kraja implementirati sve svoje ideje te se odlučila na odlazak.

- Ovo je odluka koja nije povezana s odlaskom gospodina JakobušićaDogovor o odlasku postigli smo prije mjesec dana, nakon postavljenog projekta Vijesti i strukturiranja HDTV-a. Nedugo nakon pokretanja Hajdučkih vijesti redakcija je brzo uhvatila ritam, a kako se u međuvremenu i brojčano ojačala bilo je jasno da su spremni i sposobni nastaviti i bez mene. Zahvalna sam Lukši na viziji, ideji i hrabrosti što je potaknuo i podržao prvu pravu klupsku televiziju u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe te stajao iza svih ključnih projekata. Nemam nikakve sumnje da će se ista nastaviti dalje razvijati i biti i dalje - za ovdašnje pojmove - ispred svog vremena. Ja svoju karijeru nastavljam dalje u novinarstvu. A Hajduk nastavljam pratiti i podržavati punim srcem, onako kako jedino znam otkad znam i za sebe - poručila je Nera Valentić na rastanku s Hajdukom. 

Vrijeme će pokazati znači li njen odlazak i gašenje Hajdučkih vijesti koje se emitiraju na HDTV-u od 14. veljače. 

Vaša reakcija na temu