Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SAMIR TOPLAK: Uočili smo Hajdukove nedostatke, pokušat ćemo ih iskoristiti!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

SAMIR TOPLAK: Uočili smo Hajdukove nedostatke, pokušat ćemo ih iskoristiti!

'Veliki sam optimist da se nitko od mojih igrača neće uplašiti'

Uoči gostovanja na Poljudu (petak, 20.05 sati) trener Gorice Samir Toplak je optimističan. 

- Pokušavam kroz cijeli tjedan uvesti ekipu u utakmicu koja bi trebala biti za gušt pred puno gledatelja u nogometnoj atmosferi, protiv ekipe koja još uvijek želi biti prvak Hrvatske. Moramo ići na Poljud pokušati odigrati dobru utakmicu, biti hrabri da se ne branimo. Samo takvi možemo nauditi Hajduku. Ako ćemo se samo braniti šanse su nam jako male. Mislim da su igrači to shvatili, rade dobro. Veliki sam optimist da se nitko neće uplašiti i da ćemo igrati dobar nogomet - rekao je Toplak, a zatim dodao:

- Ako ćemo biti opušteni možemo biti jako dobri. Trebamo biti maksimalno koncentrirani u fazi obrane, moramo rudariti. Pripremili smo plan A, B i C. Znali sve što je Hajduk igrao do sada. Dosta rotiraju i tijekom utakmice. Borimo se za sebe. Želimo biti bolji iz dana u dan. Ja osobno sam izuzetno motiviran protiv Dinama, Hajduka i velikih klubova. To su utakmice koje su pod povećalom i te utakmice puno vrijede. 

Dotakao se Toplak izostanaka u svojoj momčadi.

- Svaki izostanak standardnog igrača je za nas hendikep. Nemamo Suka do kraja sezone, Golubickas do daljnjega, Dvorneković isto. Sve je lakše kada to pokrivaš s dobrim rezultatima.

Prokomentirao je i Valdasa Dambrauskasa.

- Vidi se trenerov rukopis u Hajduku. Nekad to igrači dobro, vrhunski protiv Lokomotive, a protiv Šibenika nije bila na tom nivou. Igrači su glavni faktor, a mi treneri smo spone koji bi to trebali spojiti. Dambrauskas je poslije Gorice radio u jako velikim klubovima. Vidjeli smo Hajdukove nedostatke i pokušat ćemo ih iskoristiti - zaključio je Toplak.  

Vaša reakcija na temu