Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SAMIR TOPLAK: Svaki trener bi poželio doći na klupu Hajduka!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

SAMIR TOPLAK: Svaki trener bi poželio doći na klupu Hajduka!

'Pobjeda Hajduka u srijedu digla bi sve na noge'

Samir Toplak na Poljudu je doživio prvi poraz na klupi Gorice. 

- Vrlo jednostavno. Ušli smo jako loše u utakmicu. Bez duela, Hajduk nas je izdominirao u prvom dijelu. Najbolje od svega je što je rezultat bio samo 1:0. U drugom poluvremenu smo promijenili ploču, limitirali smo Hajduk, ali do kraja smo ih držali u šahu. Malo je čak i publika izgubila živce. Zaslužena pobjeda Hajduka - rekao je Toplak, a zatim dodao:

- Konkurentni smo sa svima, ali roster nam je jako tanak. Imali smo nekoliko juniora na klupi. Nedostaju nam Golubickas i Suk koji bi dali dozu agresije u sredini terena. Bit ćemo opasan suparnik.

Imate li želju jednog dana biti na klupi Hajduka?

- Nađite nekoga tko ne bi volio doći na ovu kulisu i atmosferu. Ima ljudi koji ne govore istinu. Svaki trener bi to poželio. Toliko poruka i podršku od navijača iz Splita dobijam, još sada. Meni je kao čovjeku to satisfakcija. Hoću li dočekati šansu, tko zna. Ne ovisi samo o meni. 

Može li Hajduk biti prvak?

- Ako Hajduk pobijedi u srijedu sve je otvoreno. Pobjeda Hajduka diže sve na noge - zaključio je Toplak. 

Vaša reakcija na temu