Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SAMO ZA ČLANOVE I PRETPLATNIKE: Hajduk danas igra protiv Schalkea

SAMO ZA ČLANOVE I PRETPLATNIKE: Hajduk danas igra protiv Schalkea

Utakmica počinje u 18 sati, a nakon nje je na Starom placu organizirana Hajdukova večer

Hajduk danas u 18 sati igra prijateljsku utakmicu protiv njemačkog Schalkea. 'Bijeli' će u ovom susretu biti bez Marka Livaje, koji je s reprezentacijom u Kataru, ozlijeđenih Lovre Kalinića i Josipa Eleza, te Nikole Kalinića koji će doš malo pauzirati, a onda se vratiti treninzima na prvom okupljanju u novoj godini. Na klupi će sjediti Mislav Karoglan, a iz kluba i dalje nema službene vijesti o dugoročnom rješenju na klupi

Pravo na kupnju ulaznice za Schalke imaju isključivo pretplatnici i članovi Kluba.

Nakon utakmice je na Starom placu organizirana Hajdukova večer s početkom u 20:00. Održat će se u zatvorenom prostoru, šatoru  'Spleat Adventa', u zabavnom dijelu programa nastupit će DJ, a za sve uzraste je pripremljeno natjecanje 'Prvak Splita na nogu', te druge zabavne aktivnosti.

Vaša reakcija na temu