Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SAMOIZOLACIJA Duje Bonačić: Predivno je što se mjere tumače kako kome od političara paše dok mi obična stoka možemo lajat na misec

SAMOIZOLACIJA Duje Bonačić: Predivno je što se mjere tumače kako kome od političara paše dok mi obična stoka možemo lajat na misec

Da je i postoja kontakt to takođet (do izbora) ne bi bilo dovoljno za samoizolaciju?

Fotoreporter Duje Bonačić, koji mora biti u samoizolaciji jer je snimao utakmicu Murter - AFCU, osvrnuo se na cijeli događaj:

'Na stranu to šta se futsal prvenstvo ka jedini dvoranski sport nastavilo bez testiranja svih sudionika, zar nije najveća lakrdija ovih mjera da moje kolege i ja moramo uz sudionike u samoizolaciju iako nikakvog kontakta s igračem nije bilo?!

Da je i postoja kontakt manji od 15 minuta to također (do izbora) ne bi bilo dovoljno za samoizolaciju?!

I da sam platin i napravim test koji bi bia 99% negativan i dalje bi mora ostat u samoizolaciji jer se time mjera ne može ukinit.

Predivno je kako se mjere tumače kako kome od političara paše dok mi obična stoka možemo lajat na misec.'

Podsjetimo, jedan igrač s kvalifikacijske utakmice za Prvu lige, u kojoj su se sastali Murter i AFCU, pozitivan je na koronavirus.

Utakmica je odigrana prije šest dana u Solinu, a zbog toga su sada u samoizolaciji baš svi koji su bili na terenu, igrači obje momčadi, stručno vodstvo, delegat, suci, fotoreporteri... 

Vaša reakcija na temu