Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sastanak Stanića i Smodlake, na pomolu suradnja Hajduka i Dugopolja

Sastanak Stanića i Smodlake, na pomolu suradnja Hajduka i Dugopolja

Dio igrača s Poljuda bi trebao pojačati obližnjeg drugoligaša

U vrijeme dok je Hajdukov predsjednik Marin Brbić bio u Zagrebu, povodom teme ugovora o TV pravima, na Poljudu se odvio važan sastanak, gdje su glavnu riječ vodili Hajdukov savjetnik za sportsku politiku Mario Stanić i sportski direktor Dugopolja Mario Smodlaka.

Kako neslužbeno doznajemo, ovo je već drugi sastanak na temu suradnje na stručnom planu. 

'Bijeli' su do sada Dugopolje koristili uglavnom kada bi im trebao adekvatan stadion jer nisu mogli igrati na Poljudu (Sillamae Kalev, Levski, Rijeka...) ili ponekad za treninge, ali sada se radi na puno ozbiljnijoj suradnji.

'Ispod radara' je prošlo da se prije desetak dana Stanić sastao i sa čelnicima Šibenika, predvođenima predsjednikom Josipom Bulatom. Na tom je sastanku bio i Brbić. Razgovor je protekao u prijateljskom tonu. 'Bijeli' trenutno imaju igrače na posudbi u Slaven Belupu, Istri, Varaždinu..., Šibenik se također želi pojačati pa je bilo logično da se razgovara o igračima, makar ništa u konačnici nije definirano.

Priča s Dugopoljem je puno ozbiljnija, dio igrača s Poljuda bi trebao pojačati obližnjeg drugoligaša, no radi se o procesu gdje Stanić i Kepčija tek trebaju zasukati rukave te napraviti konačnu križaljku.  

Vaša reakcija na temu