Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Sergej Jakirović: Prijelomni trenutak utakmice je bio nedosuđen penal na Dvornekoviću u 15. minuti

Sergej Jakirović: Prijelomni trenutak utakmice je bio nedosuđen penal na Dvornekoviću u 15. minuti

Hajduk nam je dobro parirao agresivnošću i čvrstinom

Trener Gorice Sergej Jakirović nakon poraza od Hajduka (0:3) je rekao:

- Prvo bih duboko udahnuo. Čestitam Hajduku na pobjedi, po meni je prijelomni trenutak 15. minuta, gdje nije sviran penal na Dvornekoviću. Ne znam što će pokazati analiza, ali po meni je bio. Poslije je bilo puno nervoze, Hajduk nam je dobro parirao agresivnošću i čvrstinom. Drugi gol i isključenje su prelomili utakmicu i na kraju je pobjeda Hajduka zaslužena.

Potom je nastavio:

- Prvi cilj nam je osigurati što prije ostanak i ploviti mirno. Svakim danom želimo biti bolji jer možemo se sa svima nositi. Izanalizirat ćemo ovaj poraz i pripremiti se za sljedeće kolo.

Upitan je što je rekao Dolčeku nakon utakmice.

- Dolčeku sam čestitao na pobjedi, on je odličan igrač i samo mi je rekao 'treneru, mi smo ovakvo suđenje imali u Koprivnici'.

Bilo je dosta kartona...

- Ne volim ni ja grubosti, nego čvrstinu. U prvom dijelu je prekasno svirao faul Ndiayea, zato je došlo do gužve na terenu. Sudac je zauzeo takav kriterij. 

Vaša reakcija na temu