Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Shorter će u sklopu neprofitne organizacije IOR odraditi trening s navijačima

Shorter će u sklopu neprofitne organizacije IOR odraditi trening s navijačima

Prvotimac Splita je vrlo aktivan u dobrotvornom radu

Prvotimac KK Splita Shannon Shorter će u sklopu neprofitne dobrotvorne organizacije IOR (It's Only Right) odraditi trening na Gripama sa zainteresiranim navijačima.

- Shorter je u ove dvije sezone na Gripama prirastao srcu svim navijačima 'žutih', a kada se ne bavi košarkom vrlo je aktivan u dobrotvornom radu, pomoći manje sretnima... Za kraj sezone naš Shorty će sa svim zainteresiranima u dvorani Gripe odraditi trening u srijedu 7. lipnja između 17.30 i 19 sati. Ulaznice za trening po cijeni od 10 eura mogu se nabaviti na www.adriaticket.com ili na blagajni Gripe koja će na dan treninga biti otvorena od 16.30 sati. Sva prikupljena sredstva idu u fondaciju IOR (www.iorfonudation.org), uplata na https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=Y5VDPGSRRC35A vrijedi kao ulaznica na trening. Bit će poklona iznenađenja, dobre zabave... Uživajte, trenirajte, pomozite potrebitima, jer 'It's Only Right' - poručili su iz kluba s Gripa


Vaša reakcija na temu