Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠIBENSKI GRADONAČELNIK: Klub je sigurno iskomunicirao s policijom, uvjeren sam da se radi samo o sigurnosti!

ŠIBENSKI GRADONAČELNIK: Klub je sigurno iskomunicirao s policijom, uvjeren sam da se radi samo o sigurnosti!

'Ne vidim potrebu da kao gradonačelnik reagiram'

Šibenski gradonačelnik Željko Burić ne vidi ništa sporno u odluci kluba sa Šubićevca da se zabrani prodaja karata stanovnicima Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske i Zadarske županije. Ukratko, navijačima Hajduka, osim ako žive u Šibeniku, spriječen je dolazak na Zapadnu tribinu.

- Klub je sigurno iskomunicirao s policijom organizaciju uvažavajući elemente sigurnosti i epidemiološke mjere - smatra.

Na upit o eventualnoj segregaciji, koju je spomenuo splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević, uzvratio je:

- Uvjeren sam da se radi samo o sigurnosti i da nema nikakve druge pozadine. Ne vidim potrebu da kao gradonačelnik reagiram, ovdje su sasvim drugi razlozi u pitanju - ustvrdio je Burić.

Marko Jelić, šibensko-kninski župan navodi da nije upoznat s pozadinom odluke, ali ako postoji minimum sumnje na nepoštivanje ustavnih odredbi da je to loše.

Vaša reakcija na temu