Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Simić: Nije mi drago što se moj ulazak dogodio na ovaj način
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Simić: Nije mi drago što se moj ulazak dogodio na ovaj način

'Imali smo dosta izglednih šansi'

Stefan Simić protiv Hrvatskog dragovoljca u igru je ušao u 29. minuti umjesto ozlijeđenog Katića.

- Ne treba nikoga podcjenjivati. Hrvatski dragovoljac se došao boriti. Na kraju smo upisali sva tri boda, zbog čega smo sretni. Naravno, treba igrati bolje, više se nametnuti, ali tri boda su tu i sad se fokusiramo na sljedeću utakmicu. Krenuli smo jako dobro, odmah u prvih par minuta smo imali dvije-tri dobre stopostotne šanse, nakon toga smo se malo povukli. Inicijativu je preuzeo Dragovoljac, to se ne smije događati. Na kraju smo izborili tu pobjedu na mišiće - rekao je Hajdukov stoper, a zatim istaknuo:

- Bilo je lijepo pobijediti, ali sve naše misli su s našim bratom Emirom Sahitijem i s Nikolom Katićem. Svi smo uz Emira, znamo što mu se dogodilo, a nadamo se da s Nikolom nije ništa ozbiljnije i da će se brzo priključiti momčadi. Imao sam lakšu ozljedu, trenirao sam s momčadi, drago mi je što sam napokon zaigrao nakon pauze iako mi nije drago što se to dogodilo na ovaj način, zbog ozljede mog  prijatelja i suigrača Katića. Što se tiče juniora Pukštasa i Brajkovića, jako sam sretan zbog njih, oni su tu da se pokažu, da se nametnu i da iskoriste šansu kad im se pruži. Što se mene tiče, imap sam dva tjedna lakšu ozljedu, ništa ozbiljno. Cijelo vrijeme sam trenirao, stalno sam bio uz momčad. Nažalost, ušao sam na način na koji ne želim, mom suigraču se dogodila ozljeda, ali ušao sam, spreman sam i čekam uvijek svoju šansu.

 

Vaša reakcija na temu