Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Siniša Oreščanin na pitanje o ostavci: 'Razgovarat ću s ljudima u klubu i vidjet ćemo'

Siniša Oreščanin na pitanje o ostavci: 'Razgovarat ću s ljudima u klubu i vidjet ćemo'

Presica nakon sramotnog debakla

Hajdukov trener Siniša Oreščanin nakon ispadanja od Gzire je rekao:

- U prvom poluvremenu je to bilo donekle u redu, u drugom sam to doživio da se igrači teško izvuku kad dođe krizna situacija i ne rade stvari koje smo dogovorili. Čestitam igračima Gzire, radili su ono što smo mi trebali raditi. Zabili su nam dva gola iz prekida i uz to još dva eurogola, to su bili šokovi iz kojih se nismo mogli izvući.

Je li bilo preriskantno zaigrati s momčadi koju je izveo na teren...

- Lako je biti general poslije bitke. Prvim poluvremenom smo bili relativno zadovoljni, drugim nismo.

Odgovornost trenera, razmišlja li o odlasku...

- Nismo razgovarali na tu temu. Pokušavam to gledati s nogometne strane. Nisam tip koji koristi riječ 'debakl'. Dogodilo se, pričali smo i ranije da tamo ima tri-četiri dobra igrača, nekad se stvari jednostavno dogode.

Upitan je koliko su protekla događanja u klubu utjecala na sve ovo...

- Događale su se neke stvari, možda sam ja to osjetio dva-tri dana na Pohorju, poslije toga ne. Treba gledati stvari nogometno. Mi u drugom poluvremenu nismo stvari odradili dobro, treba analizirati i ići dalje. Prave ekipe i momci se vide na ovakvim stvarima. Utakmica je za tri dana, treba se usmjeriti na HNL i ići dalje.

Potom je malo oštrije upitan o svojoj odgovornosti...

- Naravno da ne bježim od odgovornosti, odlučili smo da ćemo podijeliti ekipe, odabrali smo ovakav sastav. Ne bih se složio da nismo pokazali respekt prema Gziri. Znam da je ovo najlošiji rezultat što se tiče Europe, moja odgovornost je najveća.

Znači li to da će dati ostavku...

- Razgovarat ću s ljudima u klubu i vidjet ćemo.

Vaša reakcija na temu