Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SINIŠA OREŠČANIN: Očekujem defenzivni Hajduk, skuplji su od nas četiri do šest puta!

SINIŠA OREŠČANIN: Očekujem defenzivni Hajduk, skuplji su od nas četiri do šest puta!

Gorica i Hajduk igraju u subotu (17.05 sati)

Siniša Oreščanin prvi put će se od odlaska s Poljuda suprotstaviti Hajduku. Popularni 'Six' sada je na klupi Gorice, a susret 25. kola HNL-a na rasporedu je sutra (17.05 sati) u Velikoj Gorici.  

- Imali smo normalan mikro ciklus, doduše jedan dan manje jer smo igrali prošlu nedjelju. Stanje u momčadi je dobro, trenirali smo jako dobro. Zahvalio bih se još jednom igračima i stožeru na predstavi u Osijeku. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Možda ostaje žal što nakon vodstva nismo završili utakmicu. Ali, nešto se pita i Osijek. Ostao je pozitivan dojam, a to se i vidi na treninzima - rekao je Oreščanin, a zatim se dotakao Hajduka.

- Znamo svi da je Hajduk veliki klub s velikom tradicijom. Novi trener Paolo Tramezzani je defenzivno stabilizirao momčad. U fazi napada se oslanja na individualnu kvalitetu Livaje, Kačaniklića, Umuta, Jaira. Imaju niz od četiri utakmice bez primljenog gola. Respektiramo Hajduk. Imaju momčad koja je četiri do šest puta skuplja od naše. Međutim, mi smo treći na ljestvici. Igramo jako dobro. Polako se sve slaže, vidi se pozitivan pomak. Željno iščekujemo utakmicu, idemo na pobjedu. 

Je li Hajduk kod vas izaziva poseban motiv?

- Ne. Svi smo profesionalci, radimo svoj posao. Bilo je puno upita oko toga. Poštujemo Hajduk i sutra možemo očekivati dobru utakmicu.

Kakva utakmicu sutra očekujete?

- Bavimo se sobom i stvarima koje možda nisu bile dobre u Osijeku. Očekujemo defenzivni Hajduk koji će doći i pokušati imati stabilnu obranu i pokušati nas kazniti kroz kontre i polukontre. Respektiramo ih, ali smatramo da je to normalna utakmica, kao i svaka druga, za razliku od one u utorak koja je na ispadanje. 

Razmišljate li o susretu u kupu?

- Apsolutno ne razmišljamo o kupu. Veselimo se prvenstvenoj utakmici - zaključio je Oreščanin.

Vaša reakcija na temu