Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Sjajno zvuči, ali njih trojica ne dolaze

Sjajno zvuči, ali njih trojica ne dolaze

Evo kako stoje stvari

Ivan Perišić, Nikola Kalinić i Šime Vrsaljko ne dolaze u Hajduk. Potrebno je to u ovom trenutku reći baš ovako decidirano, makar sjajno zvuči i sama pomisao da bi bilo tko od njih trojice mogao završiti u bijelom dresu.

Navijački apetiti su porasli nakon potpisa Marka Livaje do 2024. godine, no to je neka sasvim druga priča. Livaja je stigao u Hajduk prošle zime, predsjednik Lukša Jakobušić uspio je do kraja završiti put od ideje do realizacije. Taj transfer se pokazao kao pun pogodak i praktički je cijelo proljeće vodstvo 'bijelih' u radnoj bilježnici pod sezona 2021/22 na točki jedan imalo zapisano - ostanak Livaje. I oko njega će graditi momčad, gdje su već iz juniora ušli Stipe Biuk i Marin Ljubičić, a i brojni drugi mladići kucaju na vrata. 

Što se, primjerice, Kalinića ili Perišića tiče, sad je situacija takva da bi oni mogli doći jedino da u svojim klubovima raskinu milijunske ugovore pa pokucaju na vrata Poljuda i kažu: 'Evo nas, mi tu želimo igrati, a vi platite koliko možete'. Jer 'bijeli' u ovom trenutku i te kako važu svaku kunu i priču o novim igračima.

Dakle, Hajduk ide dalje, interesa stranih klubova za njihove prvotimce ima, možda i najviše za Stanka Jurića, kojega su mnogi osporavali, te neće biti iznenađenje ako on bude prva lasta koja će odletjeti s Poljuda. A Jakobušić i Mindaugas Nikoličius će svakako dovesti nekoliko novih igrača i pokušali pogoditi s novajlijama 'tipa Fossati' koji mnogima neće zvučiti na prvu, ali će odigrati dobro i sjajno se uklopiti u klupske gabarite.

Vaša reakcija na temu