Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SKELINU NEĆE BITI LAKO: 'Nismo agresivni, očekivao sam bolju obranu'

SKELINU NEĆE BITI LAKO: 'Nismo agresivni, očekivao sam bolju obranu'

Slabi smo u organizaciji igre, trenutno smo bez playmakera

Nakon poraza u Širokom Brijegu pred košarkašima Splita sutra je novi ispit. 'Žuti' u 12. kolu HT Premijer lige gostuje u Gorici (17.30 HTV). 

- Gorica je već godinama za nas tradicionalno neugodan protivnik. Sutra nas čeka teška utakmica. Oni su dobro popunjeni na svim pozicijama, imaju jako puno dobrih i iskusnih igrača koji već godinama igraju ovu ligu. Neće nam biti lako - rekao je trener Splita Ivica Skelin, a zatim se dotakao poraza u Širokom Brijegu.

- Mislim da nas poraz nije uzdrmao. Mi smo na početku našeg rada. Nažalost, izgubili smo velikom razlikom, a mogle su se vidjeti neke slabosti koje su bile prisutne i ranije. Prije svega u organizaciji igre jer trenutno igramo bez playmakera i obrambene slabosti. Ako me nešto iznenadilo, očekivao sam bolju obranu. Primili smo jako puno poena, nismo bili dovoljno agresivni, to je ono što moramo popraviti u sljedećoj utakmici. Trenutno smo 'under construction', čekamo neke igrače koji dolaze, neki igrači se vraćaju iz ozljeda. Prolazimo težak period, trebat će nam vremena, nadam se da će to iz utakmice u utakmicu biti bolje.

U kojoj je fazi povratak Kalajžića i dolazak novih igrača (Vranković i Washington nap.a)?

- Oporavak Kalajžića je stvar osjećaja igrača. Pričao sam jučer s doktorom, početkom idućeg tjedna Mate bi se mogao vratiti treninzima. Što se tiče dolaska igrača napravili smo određene kontakte i pred potpisivanjem smo. To je stvar sportskog direktora, ali mislim da su oba igrača pred potpisivanjem ili su potpisali. To je pitanje trenutka - zaključio je Skelin.

Vaša reakcija na temu