Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SLAVLJE U MAĐARSKOJ: Lovrić i Kukoč u finalu Kupa svladali Beširovića!

SLAVLJE U MAĐARSKOJ: Lovrić i Kukoč u finalu Kupa svladali Beširovića!

Honved je osmi put u povijesti osvojio Kup

Honved je osvojio kup Mađarske. U finalu koje se igralo u Budimpešti svladali su Mezokovesd 2:1. Slavili su zasluženo s pobjedničke strane Ivan Lovrić i Tonći Kukoč, dok je s druge strane travnjaka tugovao Dino Beširović

Honved je u vodstvo stigao u 33. minuti. Nakon kornera je odbijanac u mrežu završio autogolom Nesterova s kojim je u duelu bio Lovrić. Iako se u prvi tren činilo kako je Lovrić poslao loptu u mrežu usporena snimka pokazala je kako se ona odbila od ukrajinskog stopera. 

Vodstvo Honveda nije bilo dugog vijeka. Dvije minute kasnije Pekar je zabio za izjednačenje Mezokovesda. 

Gol vrijedan trofeja za Honved je zabio BIH internacionalac Đorđe Kamber. Za Honved je cijeli susret odigrao Lovrić, kao i Beširović za Mezokovesd. 

Kukoč je pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe. 

Vaša reakcija na temu