Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sličan start, a različit kriterij
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Sličan start, a različit kriterij

Zebeca bi svakako bilo dobro izbjeći ako u zadnjem kolu o prvaku bude odlučivao derbi Dinama i Hajduka

U 56. minuti dvoboja između Rijeke i Osijeka Solano je startao na Kleinheislera, nakon čega je sudac Mario Zebec gostujućem veznjaku pokazao žuti karton. Snimku možete pogledati OVDJE, a iz nje je evidentno da je to bio prekršaj, a ne simuliranje.

U VAR sobi je bio Igor Pajač, isti sudac koji je za vrlo sličan start pozvao glavnog suca na pregled snimke u dvoboju Osijeka i Hajduka, kada je Ferro startao na Lovrića. Snimku tog starta možete pogledati OVDJE na 2:46.

Napravio je sudac još pogrešaka, primjerice u prvom dijelu nije označio čisti prekršaj na Nejašmiću, nakon kojega je Drmić postigao gol, no VAR ga je poništio zbog zaleđa. Uglavnom, dojam je da bi Zebeca svakako bilo dobro izbjeći ako u zadnjem kolu o prvaku bude odlučivao derbi Dinama i Hajduka.

Dodajmo još i to da gostovanje na Rujevici čeka i Hajduka, a trener Rijeke Goran Tomić prvi je kandidat za preuzimanje klupe Dinama u sljedećoj sezoni.

Vaša reakcija na temu