Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVIJET: Fotografiju Roberta Matića na Instagramu je lajkalo već preko 600.000 ljudi!

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVIJET: Fotografiju Roberta Matića na Instagramu je lajkalo već preko 600.000 ljudi!

Slika ima rekordan broj lajkova i na Hajdukovim društvenim mrežama

Najnovija vijest glasi da je fotografiju Roberta Matića s utakmice Hajduka i Lokomotive do 17.45 sati lajkalo 607.000 ljudi.

----------------

Ranije objavljeno: 

Nizozemska stranica 433 vrlo je popularna na Instagramu. Riječ je o stranici koja prati dnevna zbivanja u svijetu nogometa, a ima više od 22 milijuna pratitelja. Danas je tako među objavama i slika jednog mališana s Poljuda s utakmice Hajduka i Lokomotive.

- Samo ti nogomet može donijeti ovakav osjećaj - stoji u opisu slike na kojoj se vidi nasmiješeni mališan.

U manje od sat vremena sliku, koju je snimio Robert Matić, lajkalo je više od 310.000 ljudi, a među njima i Ivan Rakitić, Artem Milevski, Stipe Vučur… Brojka se iz minute u minutu povećava u tisućama novih lajkova.

Osim lajka, Rakitić je i u komentarima napisao:

- Top - uz emotikon ljubavi i pljesak.

Ahmed Said komentirao je sliku s riječju 'Fino', a uz to je dodao emotikon koji simbolizira ljubav.

U komentarima se javio i Hysen Memolla. Bivši lijevi bek Hajduka napisao je:

- HŽV - i uz to dodao simbol vatre. 

Kažimo još i da je fotografija na Hajdukovu službenom Instagramu imala rekordnih 17.600 lajkova.

Vaša reakcija na temu