Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / HNK Hajduk SLOBODAN IGRAČ: Mijo Caktaš raskinuo ugovor s Rubin Kazanom

SLOBODAN IGRAČ: Mijo Caktaš raskinuo ugovor s Rubin Kazanom

Bivši prvotimac 'bijelih' dobio je raskid na štetu kluba

Mijo Caktaš više nije igrač Rubin Kazana! Ugovor je raskinut na štetu kluba, te je Caktaš sada - slobodan igrač.

Logično je da će sada prva pomisao kod mnogih biti 'može li ga vratiti Hajduk', s obzirom da se za Miju u ovom trenutku nikome ne treba plaćati nikakva odšteta. Kontaktirali smo i Caktaša, koji se pozdravio sa suigračima te odlazi iz Dubaija, gdje je Rubin na pripremama.

- Mogu potvrditi da sam raskinuo ugovor s Rubinom, a ni o čemu drugome u ovom trenutku ne bih govorio. U Rusiji sam odigrao puno jakih utakmica, sigurno sam još napredovao kao igrač. Imam u ovom trenutku dosta upita iz klubova, ali sve se ovo oko odlaska jako brzo odvilo i pustite neko vrijeme da na miru donesem novu odluku - zakopčan je ostao Caktaš.

Mijo je za Hajduk debitirao 25. veljače 2012. godine, s 'bijelima' je osvojio Kup 2013. godine. Odigrao je ukupno 134 utakmice, te je postigao 39 golova, a s 13 pogodaka je bio najbolji strijelac u polusezoni kada je otišao (2015/16), uz odštetu od milijun eura.

U Rusiji je odigrao 39 utakmica i zabio pet golova, a u protekloj polusezoni je za Rubin upisao deset nastupa, uz dva pogotka i tri asistencije.

Vaša reakcija na temu