Foto: Bruno Karadža SLOVENSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: 'Žao mi je što nisam došao u Hajduk'

SLOVENSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: 'Žao mi je što nisam došao u Hajduk'

Za reprezentaciju Slovenije do sada je skupio 12 nastupa

Domen Črnigoj, 24-godišnji slovenski veznjak koji je trenutno član švicarskog Lugana, otkrio je u razgovoru za Primorske novice kako je prošlog ljeta bio na korak do Hajduka.

- Stvarno sam želio doći u Hajduk. Prošlog ljeta smo praktički sve dogovorili, imao sam osjećaj da bi na Poljudu mogao ispisati lijepu priču, ali na kraju me klub nije pustio - rekao je Črnigoj koji je igrao za Koper u dvobojima s Hajdukom u ljeto 2015. godine, a nakon ogleda s 'bijelima' krajem kolovoza je otišao u Lugano. S njim je u Švicarskoj bio i Goran Jozinović koji je potvrdio ovu priču.

- Riječ je o jako dobrom igraču, nas dvojica i danas se čujemo. Kada je priča bila aktualno zvao me da mu ispričam sve o Hajduku. Cijela je priča bila jako blizu, no na kraju se njegov dolazak nije realizirao. Ove sezone za Lugano je odigrao samo tri utakmice, ali je to zbog nekih nesuglasica između Uprave i trenera. Za to vrijeme se redovno odazivao slovenskoj reprezentaciji - ispričao nam je Jozinović.

Črnigoj je za reprezentaciju Slovenije odigrao 12 utakmica, a s Luganom mu ističe ugovor u lipnju, te je ovog ljeta slobodan igrač. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65224, "");
Pregledaj komentare