Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SLUŽBENI HAJDUK: Eduok potpisao do lipnja 2022. godine

SLUŽBENI HAJDUK: Eduok potpisao do lipnja 2022. godine

Samuel nam je bio velika želja od samog početka prijelaznog roka - kazao je Bjelanović

Samuel Emem Eduok od danas je novi igrač Hajduka, 25-godišnji napadač potpisao je ugovor s 'bijelima' do 30. lipnja 2022. godine. Samuel će nositi Hajdukov dres s brojem 11.

- Samuel nam je bio velika želja od samog početka prijelaznog roka i sretni smo što smo ga uspjeli potpisati jer su u konkurenciji bili i drugi klubovi. Radi se o napadaču koji će nam sigurno jako koristiti i od njega svi očekujemo pomoć u ostvarivanju naših ciljeva. Jedva čekamo da se priključi treninzima i  vjerujemo da će brzo doći u optimalnu formu i prilagoditi na igru i zahtjeve naše momčadi - kazao je sportski direktor Saša Bjelanović

Eduok je Nigerijac koji je prošlu sezonu proveo igrajući u redovima turskog prvoligaša BB Erzurumspor, a prethodno je od 2016. godine igrao također za turskog prvoligaša Kasimpasa. Karijeru je započeo u nigerijskom klubu Dolphins, a dvije godine igrao je za Espérance iz Tunisa. Samuel je igrao za U-20 reprezentaciju Nigerije, a debitirao je i za A reprezentaciju Nigerije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija. 

- Sretan sam zbog potpisa, informirao sam se o Klubu, gledao sam preko interneta videa i fotografije utakmica i navijača, čime sam ostao vrlo impresioniran. Vjerujem da je Hajduk odličan izbor za mene i dat ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju klupskih ciljeva - kazao je Eduok nakon potpisa za 'bijele'. 

Vaša reakcija na temu