Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr SLUŽBENO: David Čolina novi je igrač Hajduka!

SLUŽBENO: David Čolina novi je igrač Hajduka!

Želja mi je što prije istrčati na travnjak - kazao je Čolina

David Čolina je danas službeno postao Hajdukov igrač potpisavši ugovor do 30. lipnja 2023. godine.

- Dolaskom Davida i prethodno Ivana Dolčeka dugoročno smo riješili pitanje lijevog bočnog. Čolina je jedan od najtalentiranijih igrača na toj poziciji u Hrvatskoj i igrač je kojeg trener jako dobro poznaje. S njim imamo dugoročne planove, mlad je i trebat će mu malo vremena da se privikne, ali nemamo potrebe žuriti. Radi se o igraču koji je 2000. godište i u ovom trenutku možemo reći da smo u odnosu na druge klubove u Hrvatskoj najbolje pokriveni na toj poziciji. Zadovoljni smo što smo priveli kraju ovu operaciju koja je bila dugotrajna, nije bilo lako sve ispregovarati s Monacom, ali od početka smo željeli Dolčeka i njega te zaista možemo biti jako zadovoljni što smo ih doveli. Obojica su prepoznala Hajdukov projekt i sredinu u kojoj će se kvalitetno razvijati - kazao je Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović

David Čolina karijeru je započeo u redovima Hrvatskog Dragovoljca, nakon toga od 2009. do 2018. godine nastupa za mlađe uzrasne kategorije GNK Dinama, a prošle godine prešao je u redove Association Sportive Monaco Football Club. Nastupao je za sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije (do U-19). 

- Sretan sam i zadovoljan jer su u Hajduku prepoznali moj potencijal, a ja se nadam da ću ga u potpunosti ispuniti i ostvariti očekivanja. Došao sam ovdje jer sam vidio mogućnost napretka i razvoj u radu s mladim igračima i to mi je bilo izuzetno bitno. Nadam se da ću zahvaljujući svom radu i angažmanu na treninzima dobiti priliku zaigrati i pokazati ljudima u Klubu i navijačima zašto sam doveden. Naravno, želja je što prije istrčati na travnjak i zaigrati pred punim tribinama Poljuda - istaknuo je Čolina nakon potpisa za 'bijele'. 

Vaša reakcija na temu