Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SLUŽBENO: LASK otkupio Marina Ljubičića!

SLUŽBENO: LASK otkupio Marina Ljubičića!

Austrijski prvoligaš je iskoristio opciju

Marin Ljubičić je novi igrač LASK-a! Austrijski prvoligaš iskoristio je opciju kupnje mladog napadača, a Hajduk će dobiti odštetu od 2.4 milijuna eura, te postotak od buduće prodaje.

Marin je produkt Hajdukove Akademije, napadač koji se u punom smislu afirmirao tijekom igranja za juniorsku momčadi Bijelih, gdje je postao vodeći strijelac lige te predvodnik spomenute generacije zajedno sa Stipom Biukom

Sjajne igre i odličan učinak promovirale su ga u prvu momčad Hajduka za koju je službeno debitirao u ožujku 2021. godine, a Hajduk je tada u kup utakmici pobijedio Zagreb 3:0. Prvi pogodak za 'bijele' postigao je nedugo zatim, za pobjedu u prvenstvenom susretu sa Šibenikom na Poljudu. Posljednji put Hajdukov dres u službenoj utakmici nosio je na kraju prošle sezone, prilikom gostovanja kod Dinama na Maksimiru. 

Ukupno je odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, a pri tom se devet puta upisao u strijelce te je svom učinku dodao i četiri asistencije. 

Ljubičić ove sezone blista u Austriji, zabija kao na traci te je otkup ugovora bio pitanje vremena. U 17 susreta za austrijski klub postigao je 13 pogodaka. 

Ljubičić je s LASK-om potpisao ugovor na četiri i pol godine. 

Vaša reakcija na temu