Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr SLUŽBENO: Provjerite sve članove Karoglanova stručnog stožera

SLUŽBENO: Provjerite sve članove Karoglanova stručnog stožera

Uključeno je ukupno osam članova

Novi trener prve momčadi Mislav Karoglan kompletirao je stručni stožer koji će činiti ukupno osam članova

Prvi pomoćnik glavnog trenera bit će Goran Karoglan koji je do sada bio glavni trener Croatije iz Zmijavaca (prezimenjaci su, ali nisu u rodu), a prethodno je uspješno surađivao s trenerom Mislavom Karoglanom. Drugi pomoćnik je voditelj kondicijske pripreme Ian Coll.

Trener vratara je Darko Franić, a kondicijski trener bit će Antonio Plenča, koji dolaze iz sustava Hajdukove Akademije. Šime Veršić ostaje zadužen za rehabilitaciju igrača od ozljeda. 

Također, Antonio Sebežević ostaje video analitičar prve momčadi, a iz sustava Hajdukove Akademije priključen mu je Marko Sičić

Vaša reakcija na temu