Foto: Robert Matić / Hajduk.hr SLUŽBENO Kristian Dimitrov potpisao za Hajduk!

SLUŽBENO Kristian Dimitrov potpisao za Hajduk!

Vrlo sam sretan što sam potpisao za klub koji uvijek ima najviše ambicije

Kristian Dimitrov novi je igrač Hajduka, objavio je službeno klub s Poljuda. Ovaj 22-godišnji stoper stigao je iz bugarskog kluba Botev Plovdiv, a s 'bijelima' je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine. Dimitrov će u Hajduku nositi dres s brojem 4. 

Karijeru je Kristian započeo u Lokomotivu iz Plovdiva, odakle je 2016. godine prešao u Botev iz Plovdiva, gdje je upisao prve seniorske minute. Za Botev je u posljednje tri sezone upisao ukupno 68 službenih nastupa te je pri tom postigao šest pogodaka i dodao jednu asistenciju. 

Za A reprezentaciju Bugarske upisao je šest službenih nastupa, a prethodno je redovito nastupao za mlađe uzrasne kategorije bugarske reprezentacije. 

- Vrlo sam sretan što sam potpisao za klub koji uvijek ima najviše ambicije. Hajduk je poznat u Bugarskoj, ne tako davno tu je igrao Georgi Terziev, trener je bio Krasimir Balakov, a još prije toga trener je bio legendarni Ivan Vucov. Svjestan sam veličine kluba i odgovornosti koju kao igrač preuzimam ovim potpisom. Jedva čekam prvu utakmicu - kazao je Dimitrov nakon potpisa ugovora za Hajduk. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58692, "");
Pregledaj komentare