Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk ŠOK IZ VEDRA NEBA Bivši član Hajduka objavio kraj karijere!

ŠOK IZ VEDRA NEBA Bivši član Hajduka objavio kraj karijere!

Odlučio je završiti karijeru

Ivan Bulos objavio je kraj karijere. Peruanski napadač koji je dio svog nogometnog puta proveo na Poljudu u 28. godini odlučio je kako je vrijeme za oproštaj. Svoju je odluku objavio na društvenim mrežama.

- Već nekoliko godina imam problema s desnim koljenom. Prošao sam pet operacija, a prije mjesec dana ponovno sam doživio ozljedu koja zahtijeva duži oporavak. Svi koji me znaju da sam radio i nemoguće kako bi iza sebe ostavio sve probleme. U posljednje vrijeme krenuo sam učiti za trenera misleći na dan kada više neću igrati nogomet. Nogomet je moja strast od rođenja. Imao sam priliku igrati u raznim klubovima u Europi, Južnoj Americi...igrao sam i za reprezentaciju. Najnovija ozljeda zahtijeva duži oporavak, a prognoze nisu ohrabrujuće. Analizirao sam cijelu situaciju s obiteljima, prijateljima, menadžerom i doktorom i zaključio kako moram završiti igračku karijeru. Ispred mene je cijeli život koji ne želim provesti u invalidskim kolicima - napisao je između ostalog Bulos koji je posljednji angažman imao u peruanskom Carlos Steinu. 

Vaša reakcija na temu