Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNS SOSA IZABRAO NJEMAČKU Dalić: On je na širem popisu!

SOSA IZABRAO NJEMAČKU Dalić: On je na širem popisu!

Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji - kazao je nakon svega Dalić

Izbornik hrvatske nogometne A reprezentacije, Zlatko Dalić, reagirao je na posljednje medijske napise o budućnosti mladog reprezentativca, Borne Sose, koji je izjavio da će igrati za Njemačku.

- Borna Sosa je na našem radaru, redovito pratimo njegove nastupe u klubu i on je sigurno na širem popisu kandidata za A reprezentaciju. Povrh toga, bio je aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije. Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji. Naravno, svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije - poručio je izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić.

Vaša reakcija na temu