Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Southgate: Senegal je jako opasan protivnik, ali mi smo favoriti

Southgate: Senegal je jako opasan protivnik, ali mi smo favoriti

Engleski izbornik je bio zadovoljan nakon pobjede protiv Walesa

Engleska je u posljednjem susretu skupine B svladala Wales 3:0 i osigurala prvo mjesto u skupini. U osmini finala će 'Gordi Albion' igrati protiv Senegala. Zadovoljan je prikazanim bio izbornik Engleske Gareth Southgate.

- Kontrolirali smo utakmicu i u prvom poluvremenu, ali nismo uspijevali stvoriti šanse. U nastavku nam se otvorilo, te sam ponosan na ekipi. Bilo je važno da Kyle Walker i Kalvin Phillips zaigraju, jer nikad ne znaš kada će ti trebati širina na klupi. Senegalce sam gledao u prijateljskoj utakmici protiv Irana u Beču. Ozbiljna su ekipa, imaju par igrača u našoj ligi. Dobro ćemo se pripremiti za njih. Znamo da smo favoriti, moramo to prihvatiti, ali igramo protiv jako opasne momčadi - podvukao je engleski izbornik Gareth Southgate.

Vaša reakcija na temu