Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Al Ain Twitter Španjić preuzeo klupu od Dalića, pobijedio u gostima najljućeg rivala i ostavio Al Ain u borbi za titulu prvaka

Španjić preuzeo klupu od Dalića, pobijedio u gostima najljućeg rivala i ostavio Al Ain u borbi za titulu prvaka

Novi trener momčadi koju je tri godine vodio Zlatko Dalić trebao bi biti Zoran Mamić

Nakon što je tri godine proveo u Al Ainu Zlatko Dalić je u ponedjeljak nakon poraza od lidera Al Jazire podnio ostavku na mjesto trenera.  

Klupu je od njega preuzeo Joško Španjić, koji je vodio danas momčad na gostovanju kod najljućeg rivala i izravnog konkurenta u borbi za naslov Al Ahlija, te je slavio u Dubaiju rezultatom 2:1.  

Tako je pomoćnik Damira Burića na klupi Hajduka iz prošle sezone, preskočio Al Ahli i stigao do drugog mjesta, te ostavio Al Ain u borbi za titulu. Trenutno Al Ain ima sedam bodova zaostatka za vodećom Al Jazirom.  

Prema svemu sudeći, novi trener Al Aina trebao bi biti Zoran Mamić, a Španjić se vraća na mjesto trenera U21 momčadi s kojom je vodeći na ljestvici prvenstva.

Vaša reakcija na temu