Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Split se dugo mučio, a na kraju izborio ulazak u polufinale

Split se dugo mučio, a na kraju izborio ulazak u polufinale

'Žuti' su odigrali utakmicu za zaborav

Košarkaši Splita izborili su ulazak u polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske. 'Žuti' su na Gripama u drugom susretu četvrtfinala svladali Zabok 66:62 (21:21, 13:21, 24:14, 8:6). 

Momčad Milana Karakaša odigrala je utakmicu za zaborav s tolikim brojem pogrešaka da je to teško i nabrojati, ali na kraju je ipak uspjela stići do prolaska dalje. 

U poluzavršnici će ih čekati Cibona, no prije toga Split već u srijedu očekuje prvi susret doigravanja za ostanak u ABA ligi. Na Gripe stiže sarajevski Spars. 

Split: Đoković 6, Perković 16, Gizdavčić, Perasović 4, Kedžo 2, Bajo, Čampara 6, Babić 13, Vranković 1, Luković 10, Marić 8, Mesiček.

Vaša reakcija na temu