Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Balaban/GKK Šibenka Split teškom mukom svladao Furnir

Split teškom mukom svladao Furnir

'Žuti' su se opet iščupali u samoj završnici

KK Split je u drugom kolu HT Lige za prvaka teže od očekivanog slavio na gostovanju u Dubravi kod Furnira 88:80 (23:24, 15:18, 22:24, 28:14)

'Žuti' su dobro otvorili utakmicu, odvojili se sredinom prve četvrtine na 11 koševa razlike (18:7), no domaćin se vratio te četvrtinu završio s košem prednosti (24:23). U nastavku je rezultat uglavnom bio u egalu, sve do sredine posljednje četvrtine, kada je Furnir opet pobjegao na dvoznamenkastu prednost (78:68), no Split je tada, kao i u prošloj utakmici protiv Zadra, uzvratio sjajnom serijom u samoj završnici utakmice (14:0) i vratio se u prednost, koji nije ispustio do kraja susreta.

KK Split: Nelson(18), Kalajžić(17), Ukić(16), Mavra(14), Sullivan(10), Vuko(5), Runjić(4), Tišma(3), Gizdavčić(1), Jukić, Perkušić

Vaša reakcija na temu