Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski stoper nastavlja karijeru u klubu iz HNL-a!

Splitski stoper nastavlja karijeru u klubu iz HNL-a!

Prvi put u karijeri će zaigrati domaću ligu

Luka Bogdan je dogovorio prelazak u Istru. Za klub iz Pule potpisuje na jednu godinu, s opcijom produljenja na još jednu.

Bogdan je dijete sa splitskih Brda, ponikao je u Adriaticu, a još kao junior je otišao u inozemstvo. Ključan za njegovu karijeru je bio prelazak iz Slovenije u Vicenzu, tadašnjeg člana Serie B, nakon kojega se standardizirao u Italiji. Najbolja sezona karijere mu je bila 2020/21, kada je postigao nekoliko važnih golova za Salernitanu, s kojom je ostvario ulazak u Serie A.

No, kako nogomet donosi trenutke za pamćenje, tako ima i onih za zaborav, u prošloj sezoni je Bogdan bio član Ascolija, za kojega nije ni nastupao zbog ozljede koljena.

Sada u Pulu odlazi po novi kontinuitet, prvi put u karijeri će zaigrati u HNL-u, a trener mu je Paolo Tramezzani, koji ga dobro poznaje još iz talijanskih dana.

Vaša reakcija na temu