Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak SRAMOTNI DINAMO: Organizirali 'event' s novinarima usred pandemije, Vili Beroš im se nije odazvao!

SRAMOTNI DINAMO: Organizirali 'event' s novinarima usred pandemije, Vili Beroš im se nije odazvao!

Na bespotrebnom javnom događaju Dinamo je predstavljao član Uprave Krešimir Antolić

Dinamo je danas pozvao većinu hrvatskih medija da pošalju svoje reportere u Maksimir, kako bi popratili predaju donacije kluba Crvenom križu i zagrebačkim bolnicama.

U jeku pandemije koronavirusa, dok se hrvatski liječnici zadnjim snagama bore protiv širenja zaraze, građani sjede u četiri zida, a Vlada represivnim mjerama provodi mjere izolacije, Dinamo na svom stadionu organizira masovno okupljanje novinara, kamermana i fotoreportera da bi se pred njima hvalio svojom humanošću.
No zagrebački klub kojeg vodi kriminalac iz Međugorja tim potezom nije prezentirao humanost, već je tešku krizu iskoristio za osobnu promociju i pljunuo na sve žrtve nemilih događaja u Hrvatskoj, piše Index.

Dinamo je još jučer na klupskim stranicama obavijestio javnost o donaciji u iznosu od milijun kuna koju su namijenili za kupovinu dva sanitetska vozila te pomoć pri obnovi Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici i rodilišta u Petrovoj, oštećenih u zagrebačkom potresu. Svi vodeći hrvatski mediji izvijestili su u toj gesti putem svojih servisa i društvenih mreža, no Dinamu to očito nije bilo dovoljno. Usprkos krizi sa zarazom i brojnim apelima Stožera civilne zaštite koji građane moli da ostanu doma, Dinamo je odlučio organizirati event i parkirati kupljena sanitetska vozila pred maksimirski stadion, koji je uzgred rečeno, također oštećen u potresu, a statika mu je narušena već ranije korupcijskim zahvatima teškim blizu milijardu kuna. 

O koliko niskoj razini ljudskosti u Dinamu je ovdje riječ, svjedoči činjenica da su u pozivu za press konferenciju najavili i dolazak ministra zdravlja Vilija Beroša, koji posljednjih dana predvodi borbu za život u Hrvatskoj i poziva građane da rade baš sve suprotno od ovog što je danas napravio Dinamo. Beroš se nije pojavio u Maksimiru na predaji donacija. 

Na bespotrebnom javnom događaju Dinamo je predstavljao član Uprave Krešimir Antolić jer je gazda kluba, kako je poznato, pobjegao u Hercegovinu od hrvatskih institucija i presude za tešku pljačku iz Dinama. Poziv Dinama prihvatili su članica stožera Civilne zaštite Maji Grba Bujević te predsjednik Crvenog križa Robert Markt, a klub im je svima spremio i modre dresove na dar. 

Vaša reakcija na temu