Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: KK Split - Ivica Čavka SRĐAN SUBOTIĆ: Ovo je naš najbolji rezultat u ABA ligi, ali nema opuštanja

SRĐAN SUBOTIĆ: Ovo je naš najbolji rezultat u ABA ligi, ali nema opuštanja

Trener 'žutih' je prokomentirao i popis izbornika Petrovića

KK Split je u 18. kolu ABA lige svladao Zadar na Gripama 89:85. Utakmicu je prokomentirao trener 'žutih' Srđan Subotić.

- Mislim da su svi koji su gledali utakmicu mogli uživati. Obje ekipe su dale sve od sebe da pokušaju pobijediti. Zadovoljan sam pobjedom, pogotovo načinom na koji smo reagirali u drugom poluvremenu. Ova pobjeda će nam dati vjetar u leđa za iduće utakmice. Mi smo u drugom poluvremenu bili agresivni, čvršći, nismo im dali da dolaze do laganih poena i to je presudilo. Ne bih izdvajao nikoga pojedinačno, svaki igrač je dao veliki obol. Ovo je sedma pobjeda, ovo je naš najbolji rezultat u ABA ligi ali još uvijek možemo ispasti, tako da nema opuštanja. Mi nismo protiv nikoga favoriti u ABA liga, ali svakoga pokušavamo pobijediti - izjavio je trener Splita, koji je također prokomentirao popis izbornika Aleksandra Petrovića, točnije nepozivanje Božića.

- Nisam vidio popis. Božić je statistički odličan igrač, ali svaki trener bira igrače koji njemu pašu. Aco sigurno ima neki razlog zbog kojeg ga nije pozvao, a da li će se to na kraju pokazati dobro ili loše, to ćemo vidjeti - izjavio je Srđan Subotić

Vaša reakcija na temu