Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SRĐAN SUBOTIĆ: Teško je sada biti optimist, ali previše smo toga prošli da ne bi išli tamo pobijediti utakmicu

SRĐAN SUBOTIĆ: Teško je sada biti optimist, ali previše smo toga prošli da ne bi išli tamo pobijediti utakmicu

Trener 'žutih' je bio neutješan nakon poraza

KK Split je u drugoj utakmici finala prvenstva Hrvatske poražen nakon produžetka od Zadra 84:94. Neutješan je nakon utakmice bio trener 'žutih' Srđan Subotić.

- Prije svega čestitke Zadru na drugoj pobjedi. Ovo je jako težak udarac, dali smo sve, veći dio utakmice smo bili odlični. U zadnje dvije minute smo promašili neke šuteve, možda smo malo i išli prebrzo. Imali smo tih sedam razlike, oni su se brzo vratili, ona trica Božića iz kuta ih je vratila u utakmicu. Teško je biti optimist nakon ovakve predstave, ali previše smo puta prošli i previše problema iza sebe ostavili da ne bi otišli tamo pobijediti utakmicu. To je jedino što sam siguran da ćemo napraviti. Trebat će nam velika mentalna snaga nakon ovakvog poraza, Zadar sada ima obje ruke na trofeju. Mi ćemo se potruditi da ih pobijedimo iduću utakmicu. Oni nemaju pobjede protiv nas na Višnjiku, možda im je i lakše igrati u gostima protiv nas. Njima je to praktički domaći teren, a opet im je gostujući teren, manji pritisak. Nadali smo se ovoj pobjedi, da je rezultat 1:1, bila bi to druga priča, ali sigurno se ne predajemo, idemo u Zadar po pobjedu - izjavio je trener Splita Srđan Subotić.

Vaša reakcija na temu