Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SREBRNI VATRENI: 'Igraju 82 kluba, a jedan ide naprijed, lakše upadneš na Olimpijske igre nego u Treću ligu'

SREBRNI VATRENI: 'Igraju 82 kluba, a jedan ide naprijed, lakše upadneš na Olimpijske igre nego u Treću ligu'

Htio bih još braniti - kazao je Subašić

Danijel Subašić je nakon pobjede Zadra u Kaštel Gomilici (4:2) i plasmana u 3. HNL Jug rekao:

- To je moj klub, živio sam 200 metara od Stanova. Dečki su pokazali da igraju dobar nogomet, zasluženo su ušli, svaka im čast. Treniram svaki dan s njima, pokušavam pomoći koliko mogu. Drago mi je da se klub diže, Zadar mora imati minimalno drugoligaša.

Ima u Zadru dosta prvoligaških igrača.

- Igrao sam s nekolicinom, kvalitetan je kadar, dosta prvoligaških igrača. Znam koliko su emotivno proživljavali prvi poraz, danas su pokazali što znaju.

Potom je kazao:

- GOŠK i Zadar trebaju zajedno ući u viši rang. Isto bih rekao i da su oni pobijedili. To ljudi ovdje zaslužuju. Igraju 82 kluba, a jedan ide naprijed, lakše upadneš na Olimpijske igre nego u Treću ligu. Mislim da i GOŠK treba ući.

Razgovarao je s Mariom Pašalićem.

- Malo smo popričali, sigurno da mu nije bilo drago, kao ni meni nakon prve utakmice. On je mene zafrkavao nakon prvog susreta da uvijek mogu doći ovdje u GOŠK-a, ako nemam gdje. Bili smo suigrači u Monacu, on je super, nadam se da će za njega biti još puno lijepih trenutaka i golova u hrvatskoj reprezentaciji.

Kakvi su Subašićevi planovi za budućnost:

- Treniram, prošlu sezonu mi je istekao ugovor. Nisam bio u glavi napaljen, preminuo mi je otac, nisam tražio klub, sad sam se zaželio. Htio bih još braniti, treniram, pa ako i odem negdje bilo bi dobro da najprije branim neke prijateljske utakmice, da se ušaltam malo.

Vaša reakcija na temu