Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRPSKI RAZIGRAVAČ NA PRAGU GRIPA: 'Istina je, u kontaktu sam sa Splitom'

SRPSKI RAZIGRAVAČ NA PRAGU GRIPA: 'Istina je, u kontaktu sam sa Splitom'

'Na potezu je Nebojša Čović, vidjet ćemo kako će se stvari rasplesti'

Ilija Đoković blizu je dolaska u Split. Povremeni reprezentativac Srbije trenutno se nalazi u Čačku gdje mu živi djevojka. Već duže vremena Đoković je želja 'žutih', a tu nam je informaciju sada i sam potvrdio.

- Istina je. U kontaktu sam sa Splitom, ali još uvijek imam godinu dana ugovora s FMP-om. Na potezu je Nebojša Čović, vidjet ćemo kako će se stvari rasplesti - rekao nam je Đoković koji je i protekle zime bio u kombinacijama za dolazak u Split.

- Bili smo u nekom kontaktu, ali nije bilo ozbiljno. Nije bilo realno da dođem na zimu - zaključio je Đoković, vjerojatni budući stanovnik Gripa i prvi play Splita u nadolazećoj sezoni ABA lige.   

Vaša reakcija na temu