Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Stanić je i dalje aktualan, ali ne u kombinaciji s Pletikosom

Stanić je i dalje aktualan, ali ne u kombinaciji s Pletikosom

Niti Tudor nije baš blizu

Što se pitanje sportskog direktora tiče, Mario Stanić i dalje figurira kao prvi kandidat za prvog čovjeka struke na Poljudu, ali ništa još nije dogovoreno.

U opticaju su i ćakule da bi s njim 'na drugi kat' mogao Stipe Pletikosa, a na trenersku poziciju Igor Tudor. No, budimo jasni: Pletikosa u ovom trenutku nije kandidat ni za jednu funkciju, što je pouzdana informacija. On je okrenut edukaciji, diplomirao je na Kineziološkom fakultetu te planira nastaviti školovanje kako bi postao magistar nogometa. Sva zbivanja prati, komentator je na televiziji, ali neće se u ovom trenutku uključivati u rad kluba.

Što se Tudora tiče, niti ta priča u ovom trenutku ne drži vodu, a sve skupa ostaje u drugom planu dok se i konačno ne definira rezultat razgovora između Brbića i Stanića, gdje je upravo odabir suradnika glavna tema. 

Vaša reakcija na temu