Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Statistika Samira Toplaka u dvobojima protiv Hajduka...
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Statistika Samira Toplaka u dvobojima protiv Hajduka...

Tri je puta svladao 'bijele'

Samir Toplak u petak stiže na Poljud. Prvi put sučelit će se Hajduku kao trener Gorice. Toplak je do sada protiv Hajduka kao trener odradio 27 utakmica, sjedeći na klupama Varteksa, Varaždina, Cibalije, Intera i Lokomotive. Ostvario je učinak od tri pobjede, pet remija i 19 poraza. 

Prvu trenersku pobjedu protiv Hajduka ostvario je 9. travnja 2011. Tada je s Varaždinom slavio 3:0. Dva pogotka zabio je Davor Vugrinec, a jednog Mario Brlečić. Na klupi Hajduka tada je sjedio Goran Vučević. a na vratima je bio Danijel Subašić

Drugu pobjedu protiv 'bijelih' Toplak je upisao 8. svibnja 2016. godine. Na Poljudu je s Interom svladao Hajduk 2:0. Na klupi Hajduka sjedio je Damir Burić, a oba pogotka za Inter postigao je Ilija Nestorovski.  

U lipnju 2020. s Varaždinom je na Poljudu svladao Hajduk predvođen Igorom Tudorom 3:2. Varaždin je na poluvremenu vodio 3:0 s dva pogotka Domagoja Drožđeka i jednim Petra Mamića. Hajduk je u nastavku smanjio preko Marija Vuškovića i Mije Caktaša, ali više od toga nije išlo. 

Samir Toplak i Valdas Dambrauskas do sada su se susreli četiri puta. Toplak u ulozi trenera Varaždina, dok je aktualni trener Hajduka bio na klupi Gorice. Dambrauskas je ubilježio dvije pobjede (1:0 i 5:1), Toplak je slavio jednom (1:0), dok je jedan susret završio neriješenim ishodom (2:2). 

Vaša reakcija na temu