Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Stefan Simić sve je bliže povratku u Italiju

Stefan Simić sve je bliže povratku u Italiju

Transfer je vrlo blizu realizacije

Stefan Simić blizu je povratka u Italiju. Za stopera Hajduka ozbiljno je zagrizao Sassuolo, a u četvrtak su se na tu temu sastali sportski direktor talijanskog prvoligaša Giovanni Rossi te Simićev zastupnik. 

Tom prigodom Rossi je još jednom jasno iskazao želju za dovođenje Simića. Sada se samo čeka povratak novog trenera Sassuola Alessija Dionisija koji se nedavno oženio te se nalazi na medenom mjesecu. 

Sassuolo je u potrazi za stoperima nakon što je za 12 milijuna eura u Šahtar iz Donjecka otišao Brazilac Marlon, a na izlaznim vratima je i Turčin Ayhan

Ukoliko ne bude nepredviđenih iznenađenja Simić će se nakon tri godine vratiti u Italiju gdje je već igrao za Milan, Varese, Crotone i Frosinone. 

Vaša reakcija na temu