Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Štimac kreirao senzaciju

Štimac kreirao senzaciju

Koeficijent na njihovu pobjedu bio je čak 6.50!

Igor Štimac kreirao je pravu senzaciju. S mladom reprezentacijom Indije (do 23 godine) u prvom je susretu kvalifikacija za Azijski kup u Ujedinjenim Arapskim Emiratima svladao Oman 2:1.

Mlada reprezentacija Indije nikad nije uspjela izboriti nastup na azijskoj smotri najboljih reprezentacija, a koeficijent na njihovu pobjedu bio je čak 6.50! Osim Indije i Omana u skupini su još Ujedinjeni Arapski Emirati i Kirgistan. Prvoplasirana ekipa osigurat će plasman na Azijskom kupu koji je na rasporedu u lipnju 2022. godine.

Osim prvoplasiranih ekipa plasman će ostvariti i četiri najbolje drugoplasirane. Idući susret Indija igra 27. listopada protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vaša reakcija na temu