Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Štimac: Vrijeme je da udruga Naš Hajduk prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka

Štimac: Vrijeme je da udruga Naš Hajduk prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka

Dinamovo proljeće u Europi davno je došlo, a naše s vama neće nikada!!! - poručio je bivši igrač i funkcioner 'bijelih'

Igor Štimac je podržao inicijativu 'Bit će Bili što su bili!' koja traži od Grada Splita prodaju svog udjela dionica u Hajduku, odnosnu promjenu aktualnog modela. Poručili su da klubu treba 'čvrsta ruka, jasna vizija i kapital'. Bivši Hajdukov igrač, trener i sportski direktor je na svom Facebooku podijelio apel te još napisao:

- U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da Grad, odnoso gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK Hajduka konačno preuzmu odgovornost i stvore preduvjete za promjenama. Dosta je bilo improvizacija, pametovanja i neodgovornog ponašanja. Vrijeme je da udruga NH sa svojim dokazano neuspjelim modelom narodnog kluba prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka koja 8 godina sluša samo obećanja i prazne priče. Islamovići, Baletići i Rilovi, vrijeme je da zajedno sa svojim ideolozima-sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete, gubite se i više se ne vraćajte. Dinamovo proljeće u Europi davno je došlo, a naše s vama neće nikada!!! S vašim upravljanjem, Hajduk ne može zakoračiti na dugu cestu - može se tek nastaviti voziti u kružnom toku...

Vaša reakcija na temu